• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח היום להזמנה שתתקבל עד 12:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36 בלבד

בייבי ארטישוק מטוגן

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

בייבי ארטישוק

לימון שלם

שמן זית

 

 

אופן הכנה:

  1. מכינים קערה גדולה עם מי ברז קרים וסוחטים לתוך המים מיץ מלימון שלם.
    2. מסירים מהארטישוקים את העלים החיצוניים הקשים מאד.  מקלפים את גבעול הארטישוק בעדינות וקוצצים מעט את סופו.
    חותכים את השליש העליון של כיפת הארטישוק וחוצים אותו לשניים. כעת, בעזרת סכין קטנה, מנקים את ליבתו מהקוצים הקטנים שנמצאים במרכז.
    פשוט להעביר את קצה הסכין בחצי עיגול מתחתם. כששני החצאים נקיים, מעבירים אותם לקערת מי הלימון וממשיכים לנקות את האחרים.

3. בינתיים מחממים סיר קטן או בינוני עם שמן עמוק. משהו כמו 5 ס"מ. כשהשמן חם (180 מעלות), מוציאים את הארטישוקים לנייר סופג.

4. פותחים את העלים של כל ארטישוק בטרם הוא נכנס לשמן הרותח.
את העלים מעט עם הידיים ואח"כ ללחוץ את חלקו החתוך ע"ג משטח כמו שיש או שולחן.
מכניסים לשמן ומטגנים מספר דקות עד אשר העלים חומים- זהובים.
5. מוציאים לתבנית עם נייר סופג. זורים מעט מלח ואוכלים חם – מעדן!