אטריות סובה וירקות ירוקים פריכים – טל בר
מרכיבים:
1 חב' אטריות סובה (כוסמת 70%)
1 חב' ברוקולי טרי
1 חב' אפונה סינית טרייה
3 קישואים
3 זוקיני
1 חב' אספרגוס טרי
2 כפות שמן שומשום
2 כפות שמן זית
3 שיני שום פרוסות
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. לבשל אטריות סובה עד לריכוך בסיר מים רותחים, לסנן ולשטוף עם מים קרים.
2. לחתוך את כל הירקות ולהקפיץ במחבת חם עם שום פרוס ושמן זית.
3. להוסיף שמן שומשום, מלח ופלפל שחור גרוס.
4. לערבב את האטריות סובה עם הירקות המוקפצים.
5. ניתן לפזר מעל שומשום שחור/ לבן/ שקדים קצוצים/ אגוזי קשיו קצוצים.