• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח ביום שישי להזמנה שתתקבל עד 10:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36 בלבד

ארוחת בוקר

אוזני המן פיצה

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

|הבצק:

250 גר' קמח לבן
½ כפית מלח
½ כף סוכר
125 גר' חמאה קרה בקוביות
צרור קצוץ פטרוזיליה
עד ¾ כוס מים קרים
בזילקום
המלית:
 רוטב עגבניות עם בזיליקום

3 כפות גבינת פרמזן מגוררת

4 כפות גבינת מוצרלה מגוררת
ביצה טרופה
זיתים

|

אופן הכנה:

1. במיקסר עם וו לישה, מערבבים את הקמח, המלח, הסוכר, החמאה, הפטרוזיליה והפרג עד לקבלת תערובת פירורית אחידה.
2. מוסיפים את המים לאט לאט עד לקבלת בצק לא יבש אבל גם לא רטוב מידי.

3. מוציאים את הבצק מהמיקסר, יוצרים פיתה. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
4. מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה מקומחים קלות.

5. בעזרת חותכן עוגיות או כוס מקומחים קלות, קורצים עיגולים מהבצק.
6. מברישים את שולי כל עיגול במעט ביצה טרופה, היא הדבק שלנו.
7. מניחים במרכז כל עיגול מעט גבינת מוצרלה מגוררת ומעט גבינת פרמזן.
8. מורחים רוטב עגבניות עם בזיליקום מעל כל עיגול בצק
9. יוצרים צורה של אוזני המן, מהדקים ומניחים על מגש אפייה.
10. מברישים את אוזני ההמן בביצה טרופה בחלקן החיצוני, ואם יש מקום, מפזרים עוד קצת מוצרלה מגוררת מעל.
11. מעבירים את המגש למקרר ל-10 דקות לפחות.
12. בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות, טורבו.
13. אופים את אוזני ההמן כ-15 דקות, עד שהגבינה נמסה ומתחילה להשחים וכן המאפה.
14. מוציאים מהתנור ומגישים.
בתיאבון וחג שמח!