בחרו סוג משלוח

משלוח היום  להזמנה שתתקבל עד השעה 12:00
משלוח חינם בקנייה מעל 400 ש”ח

לפרטים נוספים

שוקי עוף בתוספת אפרסקים בתנור

מתכון קל וטעים במיוחד
שכל הילדים יזללו
שוקי עוף עם אפרסקים טריים
אפשר להחליף בנקטרינות

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

4 שוקי עוף (אפשר גם כרעיים חצויים)
4 אפרסקים / נקטרינות בשלות חצויים
2 בצלים
8 שיני שום חצויים
1/4 כוס רוטב סויה
מיץ מלימון אחד
4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק

אופן הכנה:

1. מקלפים ופורסים את הבצל לפרוסות עבות.
2. מפזרים את הפרוסות בתבנית בינונית, ומסדרים מעליהן את שוקי / כרעי העוף.
3. מניחים על העוף את חצאי האפרסקים, מוסיפים שיני שום ומפזרים בין חלקי העוף.
4. מערבבים את רוטב הסויה עם מיץ הלימון ורוטב הצ׳ילי
5. שופכים את הרוטב על העוף.
6. מכסים את התבנית ו משרים את העוף עם המרינדה במקרר כשלוש שעות
7. מכניסים לתנור שחומם לחום בינוני, אופים כשעה ורבע, מסירים את המכסה ואופים רבע שעה נוספת.

אפשר כמובן גם על האש עם המרינדה הנפלאה