• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח ביום שישי להזמנה שתתקבל עד 10:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36
חניה מאחור
בן גוריון 1

קראמבל שזיפים

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

לפירורי הבצק

כוס ורבע קמח לבן רגיל
כוס סוכר
100 גרם חמאה קרה
כפית קינמון (לא חייבים)
קורט אגוז מוסקט (לא חייבים)
שקדים פרוסים (לא חייבים)

לשכבת הפרי
6-7 שזיפים גדולים
שתי כפות סוכר
מיץ מלימון אחד

אופן הכנה:

  1. מחממים את התנור מראש ל – 180 מעלות.
    2. מערבבים את הקמח עם הסוכר ומפוררים פנימה חמאה קרה.
    3. משפשפים בין האצבעות רק עד שנוצרים פירורים. שומרים במקרר עד האפייה
    4. . חותכים את הפרי לחתיכות גסות, ומערבבים עם מיץ לימון ומעט סוכר.
    5. מסדרים בתבנית (או בתבניות אישיות).
    6. מפזרים את פירורי הבצק ואופים כ – 30 דקות עד שהמלית מבעבעת והפירורים זהובים.
    7. מגישים עם גלידה או עם קצפת או בלי כלום.