קציצות בקארי ירוק פאק צוי ושעועית ירוקה
מרכיבים:
500 גרם עוף טחון
4 שיני שום כתושות
2 סמ' שורש ג'ינג'ר קצוץ
מיקרו כוסברה עלעלים
מעט שמן שומשום
100 גרם פירורי לחם
מעט מלח
אופן ההכנה- מערבבים הכל יחד, יוצרים כדורים ושומרים במקרר עד שהרוטב מוכן.
רוטב קארי ירוק
מעט שמן קוקוס
1 כרישה פרוסה דק
1 ראש שום קלוף
5 סמ' שורש ג'ינג'ר חתוך ל-4
1 כף מחית קארי ירוק
5 עלי כפיר ליים
3 כפות רוטב סויה
2 פחיות קרם קוקוס
1 גבעול למון גראס
200 גרם גרגירי אפונה טריה/קפואה
2 יח' פאק-צ'וי חתוכות לשישיות
200 גרם שעועית ירוקה
מיקרו כוסברה עלעלים
אופן הכנה:
בסיר ממיסים את שמן הקוקוס ומאדים את הכרישה.
מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומאדים דקה נוספת.
מוסיפים את מחית הקארי ו"פותחים" בשמן.
מוסיפים 1 ליטר מים, מביאים לרתיחה.
מוסיפים קפיר ליים, רוטב סויה וקרם קוקוס ולמון גראס.
מוסיפים את האפונה ומבשלים כ-40 דקות.
מוסיפים את הקציצות ומבשלים כ-10 דקות.
מוסיפים את הפאק-צוי והשעועית הירוקה ומבשלים עוד מספר דקות.
מוסיפים את המיקרו כוסברה ומגישים.