קיני פסטה
מרכיבים:
לרוטב תרד-
1/2 חב׳ קרם פרש
1 מיכל שמנת 38%
2 כפות שמן זית/חמאה
1 בצל לבן קצוץ
2 קופסאות תרד טרי שטופות ומיובשות
מלח ופלפל
אגוז מוסקט
1 חב׳ פסטה ארוכה מבושלת לפי הוראות יצרן
לקישוט-
מעט רוטב עגבניות
1/2 חב׳ בייבי מוצרלה
חופן גבינת פיקורינו מגורדת
חופן עלי בזיליקום
אופן הכנה:
לרוטב
1. במחבת עם שמן זית/חמאה מאדים על חום נמוך את הבצל עד שקיפות
2. מגבירים את חום המחבת ומוסיפים את התרד ומקפיצים עד שכל עלי התרד קומלים
מניחים בצד ומצננים.
3. טוחנים את מסת התרד (אפשר למשחה חלקה או גסה לפי העדפה)
4. במחבת מרתיחים יחד שמנת 38% יחד עם קרם פרש, מלח, פלפל ואגוז מוסקט עד קבלת רוטב סמיך
5. מוסיפים לרוטב השמנת את התרד הטחון, מאחדים ומניחים בתחתית תבנית הגשה חסינה לחום
6. מגלגלים יחד מספר יחידות פסטה לצורת קינים ומניחים על רוטב התרד
7. במרכז כל קן מניחים מעט רוטב עגבניות וביבי מוצרלה
8. מפזרים בנדיבות גבינת פיקורינו מגורדת
9. מחממים בתנור בחום של 180 מעלות עד המסת הגבינות
10. מקשטים בעלי בזיליקום ומגישים