בחרו סוג משלוח

משלוח היום  להזמנה שתתקבל עד השעה 12:00
משלוח חינם בקנייה מעל 400 ש”ח

לפרטים נוספים

ציפס תפוחים ממכר

נשנוש נהדר טבעי וקירספי

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

4 תפוחים לא קלופים חתוכים לטבעות (עובי 2 מ״מ) בעזרת מנדולינה

300 גר׳ אבקת סוכר

 

אופן הכנה:

  • מחממים את התנור ל-120 מעלות טורבו.
  • מרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
  • חותכים את התפוחים לפרוסות דקות ככל האפשר, (עובי 2 מ״מ) בעזרת מנדולינה
  • מניחים את הפרוסות בתבניות בשכבה אחת, ומקפידים שלא יגעו זו בזו, זורים עליהן אבקת סוכר בעזרת מסננת דקה.
  • אופים במשך כשעה וחצי, עד שהתפוחים משחימים,
  • מוציאים פרוסה אחת לקירור של שתי דקות על משטח העבודה.
    אם היא מתקשה והופכת לפריכה מחוץ לתנור – הצ’יפס מוכנים.
  • לאחר שצ’יפס התפוחים התקררו לחלוטין מעבירים לקופסה אטומה היטב.