עוף בתנור עם תפוזי דם
ריח נפלא
צבע משגע
עוף עם תפוזי דם
מנה קלה להכנה ופשוט יפיפייה
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
4 כרעיים מופרדות
3 תפוזי דם – חתוכים לפלחים דקים
למרינדה –
1/2 כוס מיץ תפוזי דם טרי
6 כפות שמן זית
כף רוטב צילי מתוק
כף סילאן
טימין
כף אבקת מרק
פלפל שחור
מלח
אופן הכנה:
- מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה גדולה
משרים את העוף במרינדה – כשעה במקרר
2. בתבנית אפייה מסדרים את פלחי התפוזים, מעל מניחים את העוף
3. מכסים את התבנית בנייר כסף, אופים למשך 45 דקות בחום 200 מעלות
4. מסירים את נייר הכסף – ממשיכים לאפות עוד 30 דקות