סלט כרוב חם (טעים גם קר)
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
חצי כרוב אדום
חצי כרוב לבן
שמן זית
50 גר׳ גבינת פקורינו / פרמז׳ן
רבע כוס צנוברים
מלח
פלפל
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות
חותכים את הכרוב לריבועים (שתי וערב)
מניחים בתבנית, מוזגים שמן זית בנדיבות, מתבלים במלח ופלפל
מכניסים לתנור עד שהכרוב נחרך קלות, מערבבים מפעם לפעם.
בינתיים קולים צנוברים במחבת
מוציאים מהתנור, מפזרים פקורינו / פרמז׳ן וצנוברים.
מערבבים ומגישים.