בחרו סוג משלוח

משלוח היום  להזמנה שתתקבל עד השעה 12:00
משלוח חינם בקנייה מעל 400 ש”ח

לפרטים נוספים

סלט חצילים אסייתי

אוהבים חצילים?
באלדי, חממה, על האש, מוקפץ, בתנור, מאודה
כל מי שאוהב חצילים זו המנה עבורו

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

2 חצילים מוארכים חתוכים לפלחים
1 כף מלח גס
שמן לטיגון עמוק

3-2 כפות שמן שומשום
5-4 שיני שום קלופות ופרוסות דק
4 כפות רוטב סויה
2 כפוות רוטב צ׳ילי מתוק
2 גבעולי בצל ירוק חתוכים לטבעות דקיקות
קורט שומשום

אופן הכנה:

1.מפזרים מלח על שני צדדי פלחי החצילים ומשהים במשך 20־30 דקות עד שהחצילים מגירים נוזלים (כך החצילים סופחים פחות שמן בטיגון).
2. שוטפים ומייבשים היטב.
3. מטגנים כמה פלחי חציל בשמן עמוק בכל פעם במשך 5־6 דקות או עד שהם מזהיבים, יחים על נייר סופג.

לרוטב:
1. מחממים את השמן במחבת רחבה או בווק, מטגנים את השום במשך כמה שניות
2. מוסיפים את רוטב הסויה ורוטב צ׳ילי מתוק ומרתיחים.
3. מוסיפים למחבת את החצילים המטוגנים, מרתיחים שוב ומקפיצים ברוטב במשך כמה שניות.
4. מעבירים את החצילים עם הרוטב לצלחת הגשה ומפזרים את הבצל הירוק והשומשום.