סורבה מנגו עם טוויסט של גינגר
סורבה מנגו צונן וקיצי
עם טויסט של גינגר עוקצני
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
מנגו – 3 כוסות קוביות פרי קפוא
מיץ ליים / לימון 3 כפות
גינגר – חתיכה קטנה מגורדת
עלה למון גראס
סירופ מייפל – 3 כפות
אופן הכנה:
1. חותכים מנגו לקוביות – מכניסים לשקית למקפיא לשלוש שעות לפחות
2. מעבירים את המנגו הקפוא לבלנדר עם מיץ הליים, סירופ מייפל ועלה למון גראס
3.מפעילים בפולסים בתחילה – מקבלים מרקם פרורים
4. מפעילים שוב את הבלנדר עד לקבלת מרקם קטיפתי ללא גושים
5. מקשטים בעלי נענע טרייה