ניוקי עם נגיעות זוקיני – ורדה דותן
מרכיבים:
ניוקי דה צ'יקו 500 גר
3 שיני שום קצוצות
1/2 בצל בינוני קצוץ
עגבנייה בינונית מקולפת בעזרת סכין חדה וחתוכה לקוביות
1 זוקיני חתוך לג'וליינים דקים, בלי החלק המרכזי. (לא לקלף את הזוקיני!)
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
שמן זית 3-4 כפות
אופן ההכנה:
1.להכין את הניוקי לפי הוראות היצרן, אבל.. אני ממליצה להשאיר ברתיחה עוד מספר דקות,
כדי שהניוקי יהיו רכים יותר ונעימים, ממליצה לא להוסיף מלח בזמן הבישול.
- במחבת גדולה וכבדה לחמם שמן זית, בצל ושום למספר דקות, חשוב לא להשחים.
- להוסיף למחבת את קוביות העגבניות, להמשיך לטגן עוד מספר דקות,
לערבב בעדינות רבה כדי לא ליצור עיסה.
4.להוסיף את הניוקי המסונן ולטגן עוד מספר דקות, לערבב בעדינות.
- להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
- להעביר לקערת הגשה נאה -להניח מעל הניוקי את הזוקיני
- ליצוק מעל הניוקי שמן זית נוסף ולהגיש.