בחרו סוג משלוח

משלוח היום  להזמנה שתתקבל עד השעה 12:00
משלוח חינם בקנייה מעל 400 ש”ח

לפרטים נוספים

מתכון לסלט סלק תפוח ורימון

מתכון נוסף לראש השנה
צבעוני ופריך
עם סלק, תפוחים חמוצים ירוקים ורימון
עם רוטב משגע

שנה טובה לכולנו

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

1 יח’ סלק

1 יח’ תפוח עץ גראנד סמיט

1 חבילה ברוקולי ניצני בריאות

גרעיני רימון

3 כפות חומץ תפוחים

1 כף רכז רימונים

1 כף סילאן

1/4 כפית חרדל דיז׳ון חלק

מלח ופלפל

6 כפות שמן זית

 

אופן הכנה:

  1. מבשלים את הסלקים בשלמותם עם הקליפה במים עד רכות מלאה, קולפים ומצננים.

2. חוצים את התפוחים, מוציאים את הגרעינים ופורסים דק
שומרים במים קרים עם מיץ לימון עד השימוש.

3. חוצים את הסלקים ופורסים.

4. מערבבים יחד את חומץ התפוחים, רכז הרימונים, הסילאן,
החרדל, המלח והפלפל.

5. מזליפים את השמן זית תוך טריפה מתמדת עד קבלת ויניגרט אחיד.

6. מוציאים את התפוחים ממי הלימון, מוסיפים את גרעיני הרימון
ואת עלי המיקרו קייל ומתבלים בויניגרט.

7. בקערה נפרדת טובלים את הסלק הפרוס בויניגרט.

8. מערבבים יחדיו מעט ככל האפשר על מנת למנוע “צביעה”
9. מפזרים ניצני ברוקולי