בחרו סוג משלוח

משלוח היום  להזמנה שתתקבל עד השעה 12:00
משלוח חינם בקנייה מעל 400 ש”ח

לפרטים נוספים

מתכון גלילות חצילים במילוי שקדים

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

1 חציל פרוס דק לאורך (ברוחב) חצי סנטימטר
שמן זית
מלח ופלפל
1/2 חבילת שקדים
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
2 שיני שום כתושות
מעט שמן זית
מלח ופלפל
רכז רימונים
גרעיני רימון

אופן הכנה:

מורחים את פרוסות החציל בשמן זית, מפזרים מעט מלח ופלפל
צולים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות כ 8- דקות
עד ריכוך ומעט צבע, מצננים.
קולים את השקדים, מצננים וקוצצים.
טוחנים 1/4 מכמות השקדים למשחה.
מערבבים יחד את מחית השקדים והשקדים הקצוצים יחד עם עשבי
התיבול, השום המלח והפלפל.
מניחים מעט מתערובת האגוזים בצידו הרחב בסיס החציל
של פרוסת חציל ומגלגלים.
ממשיכים עם כל פרוסות החציל.
מתבלים את הגלילות חציל ברכז רימונים ומגישים עם גרעיני רימון