לביבות תפוחי אדמה
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
תפוחי אדמה, מקולפים
1 בטטה, מקולפת
1 בצל בינוני
2 ביצים (גודל L)
4 כפות קמח תופח
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן הכנה:
- מגררים בפומפייה את תפוחי האדמה, הבטטה והבצל.
2. מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים לאיחוד.
3. מחממים שמן במחבת רחבה (רצוי 170 מעלות).
4. סוחטים בעזרת לחיצה עם כפות הידיים את הנוזלים, יוצרים לביבה ורק כשהלביבה ללא נוזלים מכניסים אותה לטיגון בשמן חם.
5. מטגנים את הלביבות היטב משני הצדדים כ-2-3 דקות, ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.