• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח ביום שישי להזמנה עד 10:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36
חניה מאחור
בן גוריון 1

כנאפה תפוחים

כנאפה תפוחים – מתכון מעולה עם ריח משגע
סיום מנצח לארוחת החג

0/5 (0 Reviews)
לרכישת המוצרים

מרכיבים:

7 תפוחים מסוג סמיט
1 כף סוכר חום
200 מל' מיץ תפוחים
גרידת קליפת תפוז אחד
מעט קינמון
300 גרם אטריות קדאיף
70 מל' שמן זית קורינייקי של מסיק קיבוץ מגל
חופן שקדים קצוצים

אופן הכנה:

במחבת חמה מאוד עם כפית שמן זית מאדים את התפוחים כ 3 דקות,
מוסיפים את הסוכר, גרידת התפוז ומעט קינמון ומקרמלים.
מוסיפים את מיץ התפוחים ומצמצמים את הנוזל.
מצננים.
בכלי אפיה שטוח מורחים מעט שמן זית.
מפרידים את אטריות הקדאיף בעזרת ידיים מרוחות בשמן ומניחים בשכבה אחידה בתבנית המשומנת.
צולים על הגריל עד קבלת צבע שחום הופכים בעזרת צלחת וצולים גם את הצד השני. מוציאים לצלחת.
מניחים בתחתית כלי האפיה (שהתפנה) את התפוחים ומחזירים את אטריות הקדאיף מעל וצולים שוב כחמש דקות. מגישים חם עם שקדים קצוצים מלמעלה