• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח היום להזמנה שתתקבל עד 12:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36
חניה מאחור
בן גוריון 1

טרייפל תותים

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

1 חבילה (200 גרם) בישקוטים
1 סלסלת (500 גרם) תותים
1/4 כוס (50 גרם) סוכר
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
2 כוסות (480 מ"ל) חלב
2 חבילות (160 גרם) אינסטנט פודינג וניל
1 סלסלה (150 גרם) פטל שחור/ פטל אדום

 

 

 

אופן הכנה:

  1. שוטפים את התותים ומסירים את העוקץ.
    2. פורסים 5-6 תותים לפרוסות דקות (בעובי של כ-1/2 ס"מ) ומניחים בדופן קערה עמוקה בקוטר 20 ס"מ.
    את יתר התותים קוצצים לקוביות גדולות ומניחים בקערה עם 1/4 כוס סוכר.
    מערבבים היטב ושומרים בצד כ-30 דקות עד שהסוכר מתמוסס והתותים מגירים נוזלים.
    3. מניחים בבסיס את הבישקוטים כך שיכסו את קרקעית הקערה בשכבה אחידה.
    4. מקציפים  שמנת מתוקה במיקסר עם החלב והפודינג לקצפת רכה.
    5. יוצקים מחצית מהקרם על גבי הבישקוטים, מפזרים מעל תותים (חצי כמות) והסירופ ומחצית מהפטל.
    6. מכסים את הפירות בשכבה נוספת של בישקוטים, קצפת, תותים בסירופ ופטל טרי. מכסים ושומרים בקירור כשעתיים לפני ההגשה.