בחרו סוג משלוח

משלוח ביום ראשון להזמנה שמתקבלת עד 12:00

משלוחים חינם

לפרטים נוספים

טמפורה סליקורניה – חטיף קרסיפי

המרכיב הסודי שמשדרג כל מנה – הכירו את הסליקורניה.
הסליקורניה דומה לקקטוס עדין, טעמה חמצמץ ובעיקר מלוח.
הסליקורניה גדלה בקרקע מלוחה ולכן טעמה מלוח ומהווה תחליף בריא וטבעי למלח.
ניתן להשתמש בסליקורניה כתוסף תיבול טרי לסלט, בבישול או טיגון מזון.
מתאים למאכלי דגים, עוף ובשר.
טיפים לטמפורה טובה:
טגנו בשמן עמוק – יהפוך את הטמפורה לקרסיפית.
קררו לפני הטיגון – כדי לקבל ציפוי טמפורה מושלם, השרו את הירקות בטמפורה והכניסו למקרר לכ-10 דקות.
טמפורה טובה היא טמפורה חלקה, בעזרת מטרפה ערבבו וודאו שלא נשארו גושי קמח או קורנפלור.
הדרך הטובה להפוך ירק מצופה בטמפורה היא בעזרת מלקחיים.

מרכיבים:

חופן סליקורניה
1 כוס קמח תופח
1/2 כוס קורנפלור
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1 ביצה
1 כוס סודה
מלח לפי הטעם

1. מערבבים בקערה גדולה את הקמח, קורנפלור, סודה לשתייה, ביצה, משקה סודה ומוסיפים מלח.
2. כשמתקבלת בלילה במרקם אחיד, אפשר לטבול בה את הסליקורניה.
3. מחממים שמן ורק כשהוא חם טובלים בטמפורה ומטגנים.

אופן הכנה:

1. מערבבים בקערה גדולה את הקמח, קורנפלור, סודה לשתייה, ביצה, משקה סודה ומוסיפים מלח.
2. כשמתקבלת בלילה במרקם אחיד, אפשר לטבול בה את הסליקורניה.
3. מחממים שמן ורק כשהוא חם טובלים בטמפורה ומטגנים.