• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח היום להזמנה שתתקבל עד 12:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36
חניה מאחור
בן גוריון 1

טארט תותים

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

תבנית טארט בקוטר 24 ס"מ

לקלתית
1 כוס + 2 כפות (160 גרם) קמח
1/4 כוס (30 גרם) אבקת סוכר
70 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
קליפה מגוררת מ־1/2 לימון
קורט מלח
1 ביצה
משקולת לאפייה עיוורת (קטניות יבשות או משקולת ייעודית)

למלית קרם הגבינה
1/4 כוס (60 מ"ל) חלב
1 מיכל (250 גרם) גבינה לבנה 9% שומן
1 גביע (200 גרם) שמנת חמוצה
1/4 כוס (50 גרם) סוכר
1 שקיק (80 גרם) אבקת אינסטנט פודינג בטעם וניל

להגשה
1 סלסילת תותים, נקיים וחתוכים 500 גרם

 

אופן הכנה:

הקלתית:
שמים בקערת מעבד המזון את הקמח, אבקת הסוכר, החמאה, קליפת הלימון והמלח ומעבדים בהפסקות ("פולסים") עד לקבלת מרקם פירורי.
טורפים בצלוחית את הביצה. מוסיפים למעבד המזון ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד.

משמנים את התבנית ומקמחים אותה קלות. מעבירים את הבצק לתבנית ומהדקים אותו לתחתית ולדפנות. מאחסנים במקפיא 10 דקות או במקרר כחצי שעה.

מחממים את התנור ל־180 מעלות.

מוציאים את התבנית, מניחים על הבצק נייר אפייה ומפזרים עליו את משקולת האפייה. אופים כ־15 דקות. מסירים את נייר האפייה עם המשקולת ואופים 5 דקות נוספות,

עד שהבצק מזהיב. מוציאים ומצננים.

 

קרם הגבינה:
 טורפים בקערה את כל מרכיביו. יוצקים על הקלתית האפויה.

ההגשה:
מקשטים את העוגה בתותים

מעבירים למקרר למשך שעתיים לפחות, להתייצבות. מגישים.