טאבולה רימונים בקונכיות כרוב
הגשה מדליקה לימים הקיץ החמים
מתאים לראש השנה – מתקרב ובא
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
לסלט
בורגול יבש – 200 גרם
רימון 1 – גרגרים
צרור כוסברה
צרוב פטרוזיליה
נענע – 3 גבעולים
גרעיני דלעת קלופים – 50 גרם
לרוטב
מיץ לימון
רכז רימונים – 2 כפות
שמן זית – 2 כפות
סילאן – 2 כפות
כרוב אדום
אופן הכנה:
- להניח את הבורגול בקערה עם מים רותחים , להשרות 20 דקות
2. לשפוך את המים ולצנן את הבורגול
3. בקערה גדולה להכניס את כל מרכיבי הסלט + בורגול
4. לערבב את חומרי הרוטב בנפרד
5. לפני הגשה – למלא עלי כרוב אדום בסלט כולל הרוטב