חטיף חומוס מתובל
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
2 כוסות גרגירי חומוס מושרים לילה ומבושלים
2 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח ים אטלנטי
1 כפית פפריקה מעושנת
1/4 כפית כמון טחון
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מסננים היטב את גרגירי החומוס ממי הבישול ומייבשים בעזרת נייר סופג.
3. מערבבים היטב בקערה את התבלינים ושמן הזית, מוסיפים את החומוס ומקפיצים / מערבבים.
4. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים בשכבה אחידה.
5. קולים כ-20 דקות עד שהחומוסים פריכים ומתפצפצים בפה.
6. ניתן לשמור בקופסה סגורה במקרר כ-4-5 ימים
7. אפשר לסחוט מעל מיץ לימון טרי לפני האכילה