בחרו סוג משלוח

משלוח היום להזמנה שתתקבל עד 12:00

משלוחים חינם

לפרטים נוספים

המתכון המנצח לראש השנה כנאפה

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

250 גר׳ אטריות קדאיף

1/2 ק״ג בשר טחון

2 בצלים גדולים קצוצים דק

חופן פטרוזיליה קצוצה

1/4 כוס צנוברים

שמן זית

1 כף בהרט

מלח ופלפל

גרגרים מרימון אחד

כוס אגוזים מעורבים (פיסטוקים / קשיו / אגוזי מלך / שקדים)

 

 

אופן הכנה:

  1. מטגנים במחבת עם מעט שמן זית את הבצלים הקצוצים, מוסיפים את הבשר ואת הבהרט, מטגנים עד שהבשר עשוי (צבעו הפך מאדום לחום) מוסיפים את הצנוברים והפטרוזיליה.

2. מערבבים היטב ומורידים מהאש, מתבלים במלח ופלפל.

3. מוסיפים למסה גרגרים מחצי רימון ומערבבים.

4. מסדרים את התערובת בתבנית פיירקס.

5. מערבבים היטב  איטריות הקדאיף עם 3 כפות שמן זית, עד שכולן נמשחו באופן שווה.

6. מסדרים את שערות הקדאיף מעל תערובת הבשר.

7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות, עד ששערות הקדאיף מזהיבות.

8. קולים מעט במחבת את תערובת האגוזים / שקדים.

9. מפזרים מעל הכנאפה תערובת אגוזים / שקדים וגרגרי רימון