בחרו סוג משלוח

משלוח היום  להזמנה שתתקבל עד השעה 12:00
משלוח חינם בקנייה מעל 400 ש”ח

לפרטים נוספים

דלורית עם בורגול ורימונים

מתכון יפיפה וחגיגי
מתאים לערב ראש השנה
מנה  מלאה כל טוב
דלורית, רימונים, בורגול, שקדים ועוד ועוד…..

לרגישים לגלוטן ניתן להחליף את הבורגול בקינואה

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

2 דלוריות
כוס בורגול מבושל
חופן גפרורי שקדים טבעיים
1 בצל
עלי מיקרו כוסברה – עלעלים
1-2 שיני שום קצוצות
מלח / פלפל
שמן זית

אופן הכנה:

1. חותכים את הדלורית לכל אורכה, כך שנוצרו 2 סירות
2. מנקים את הגרעינים ומרוקנים את הדלורית
3. מושחים את הדלורית בשמן זית ומכניסים לתנור ל-180 מעלות עד לחצי ריכוך

מילוי הדלורית
1. קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן זית עד שמתחיל להזהיב
2. קוצצים את השום ומוסיפים לבצל
3. מוסיפים את הבורגול המבושל
4. מוסיפים חופן גפרורי שקדים טריים
5. מתבלים במלח ופלפל
6. ממלאים את הדלורית לכל האורך ומחזירים לתנור לעוד 20 דקות|
עד שהדלורית רכה לגמרי ומתחילה להשחים בקצוות.|
7. מפזרים גרגרי רימון ועלי מיקרו פטרוזיליה