גרניטה אבטיח ונענע
כמה פשוט ככה טעים
טעם של חופשת קיץ
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
רבע אבטיח חתוך לקוביות גדולות
1 לימון – מיץ טרי
4 כפות סוכר לבן
4 כפות מים רותחים
רבע כוס אוזו
נענע
אופן הכנה:
מכניסים לבלנדר אבטיח, מי סוכר, מיץ לימון ואוזו
טוחנים עד שהאבטיח נוזלי – כמה שניות
מוזגים את הנוזל לתבנית, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא
אחרי חצי שעה מוציאים מהתבנית, מערבבים עם מזלג – כדי לשבור את הקרח
מעבירים את רסיסי האבטיח לכוסות מיד ומגישים עם נענע