• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח ביום שישי להזמנה שתתקבל עד 10:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36
חניה מאחור
בן גוריון 1

ארוחת בוקר

בלינצס חגיגי במילוי תרד וגבינות

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

לבלינצס  כ-15 יח׳
3 ביצים
600 מל מים
1 כף מלח
1 כפית סוכר
1 כף שמן זית
420 גרם קמח
מעט שמן זית לשימון המחבת

למילוי-
4 חבילות תרד טרי, שטוף וללא גבעולים
2 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
100 גרם פטה מגורדת
100 גרם קשקבל מגורד
200 גרם גבינה טוב טעם
חלבון מ-2 ביצים
מלח ופלפל

רוטב עגבניות  פאסטה  MUTTI
100 גרם מוצרלה מגורדת

אופן הכנה:

בקערה טורפים יחד ביצים, מים, מלח וסוכר.
מוסיפים שמן זית וטורפים עד איחוד
מנפים את הקמח לתערובת וטורפים עד קבלת מסה אחידה

מחממים מחבת (רצוי עם ציפוי טפלון) ומשמנים קלות
יוצקים מהבלילה ומטלטלים את המחבת בצורה סיבובית על מנת לוודא כי נוצרת שכבה אחידה.
הופכים את הבלינצס לפני קבלת צבע ומוודאים ייבוש של שני הצדדים.
מוציאים לצלחת מרופדת בנייר אפיה ומכסים בניילון נצמד עד השימוש (יכול להישמר במקרר למספר ימים)

במחבת חמה מאוד מחממים מעט את השמן זית
מוסיפים את התרד (חוזרים על הפעולה לפי כמות התרד שנכנסת למחבת) ומערבבים עד שהעלים רכים , מוסיפים עלים נוספים וחוזרים על הפעולה עם כל עלי התרד.
מוציאים למסננת ומשהים לקירור
סוחטים את הנוזלים
מוסיפים את הגבינות והחלבון ומתבלים במלח ופלפל

להרכבה-
בלינצ’ס בטמפרטורת החדר
מילוי תרד וגבינות

בתבנית אפיה עגולה (בגודל הבלינצ׳ס) מרפדים את התחתית בנייר אפיה
מניחים שכבה של בלינצ’ס ומעליה שכבה דקה של מילוי תרד וגבינות וחוזר חלילה
מעל השכבה האחרונה מורחים רוטב עגבניות, מכסים בנייר אפיה ורדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך כ-30 דקות
מורידים את הכיסוי (מוסיפים עוד רוטב עגבניות במידת הצורך) ומפזרים מוצרלה מגורדת.
מחזירים לתנור להמסת הגבינות ובתאבון