בוריק
ביצים טריות קונים במשק
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
4 עלי סיגר
4 ביצים
מוצרלה
מעט מלח
½ ליטר שמן לטיגון
אופן הכנה:
- בסיר גדול מחממים שמן לטיגון
2. בצלחת מעט עמוקה מניחים עלה סיגר ושמים במחצית התחתונה חופן מוצרלה.
מוסיפים ביצה ומעט מלח.
3. מרימים את העלה המקופל בזהירות כך שהביצה לא תברח ומניחים בעדינות בשמן החם.
4. מטגנים כמה דקות מכל צד עד שהעלה מזהיב ומעט משחים בקצוות.
5. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ואוכלים מיד!