ציפס זוקיני ואוזו ליד
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
2 זוקיני גדולים חתוכים במנדולינה לפרוסות דקיקות
כוס קמח תופח
כוס סולת
חצי כפית מלח
רבע כפית פפריקה ורבע כפית אבקת שום גבישי
שמן לטיגון
אוזו
אופן הכנה:
1 בוזקים חצי כפית מלח על פרוסות הזוקיני עד שיגירו נוזלים, שוטפים במים. מניחים את פרוסות הזוקיני על נייר סופג ומייבשים קלות.
2. מערבבים בתבנית קמח, סולת, תבלינים ומלח ומכניסים את פרוסות הזוקיני כך שיצפו את הזוקיני היטב.
3. מטגנים בשמן עמוק כמו צ’יפס כ-3-4 דק’. מוציאים מהשמן, מניחים על צלחת הגשה
4. מגרדים מעל מעט גרידת לימון.
5. מגישים עם ציזיקי וכוסית אוזו