מסחאן עוף מפורק
מסחאן עוף מפורק
מנה מפוארת שחוגגת את עונת המסיק
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
3 פיתות לאפה
3 כרעיים
1 ק״ג בצל (אפשר חצי קילו לבן וחצי קילו אדום)
1 ליטר שמן זית
1 כפית מלח
2 כפיות בהרט
4 כפות סומק
להגשה:
סומק
צנוברים קלויים
פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה:
- קוצצים את הבצל ומכניסים אותו לסיר עמוק עם שמן זית.
2. מתבלים בסומק, ובהרט. מכסים את הסיר ונותנים לו להתבשל על האש.
3. לאחר כ- 15 דקות מוסיפים לסיר את הכרעיים ונותנים להם להיטגן בתוך הבצל ושמן הזית למשך 45 דקות נוספות.
4. כשהתערובת מוכנה מתחילים להרכיב את המנה.
5. מוזגים בנדיבות מתערובת הבצלים בשמן זית על הפיתה,
6. מפרקים את הכרעיים מהעצמות ומניחים את הכרעיים מעל מקשטים בנדיבות בצנוברים, סומק ופטרוזיליה קצוצה.