• משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 399 ש"ח

בחרו סוג משלוח

משלוח ביום שישי להזמנה עד 10:00

אנא הכנס לאזור האישי להתחברות/הרשמה

לפרטים נוספים

מהוד השרון, דרך רמתיים 36
חניה מאחור
בן גוריון 1

פנקוטה ליצי

לרכישת המוצרים

מרכיבים:

שכבה תחתונה:

2 שקיות ג'לטין (או 30 גרם אגר אגר – תחליף טבעוני לג'לטין)
400 מ"ל מיץ ליצ׳י מסונן
1 כף סוכר

מכינים את השכבה העליונה:

1 כף (10 גרם) ג'לטין
1/4 כוס (60 מ"ל) חלב קר
2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
1 כוס (240 מ"ל) חלב
1/2 כוס (125 מ"ל) רוזטה
1 מקל וניל חצוי לאורכו
10 ליצ'י מקולפים וחתוכים לרבעים או חצאים

 

 

אופן הכנה:

שכבה תחתונה :
1. מכניסים לסיר מיץ וסוכר.
2. מביאים לרתיחה ומבשלים דקה, או עד שהסוכר נמס לחלוטין.
3. מנמיכים להבה לבינונית ומוסיפים ג'לטין.
4. מבשלים תוך ערבוב מתמיד כ־3 דקות עד שהג'לטין נמס לגמרי.
5. מוזגים מעט לכל כוס ומניחים 1-2 פירות ליצ׳י קלופים בתוך הנוזל.
6. מכניסים למקרר להתמצקות.

שכבה עליונה:
1. מערבבים ג'לטין עם חלב ומניחים בצד כ־ 15 דקות לפחות.
2. מביאים לסף רתיחה בסיר שמנת מתוקה, חלב, רוזטה ומקל וניל (מרוקנים את גרגירי הווניל לתוך השמנת ומכניסים גם את המקל עצמו לסיר).
3. שופכים מעט מהתערובת החמה על הג'לטין עד שהוא נהיה מימי ומעבירים אותו לסיר.
4. מערבבים היטב ומוציאים את מקל הווניל, יוצקים את התערובת לצלוחיות ומסדרים מעל הליצ'י.
5. מעבירים למקרר לכמה שעות עד שהפנקוטה יציבה.