קורנישונים חמוצים
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
1 ק'ג קורנישונים קטנים
7 שיני שום שלמים
חצי צרור שמיר
מים חמימים
כפית מלח לכל כוס מים
חומץ 2 כפות לכוס מים
מים.. לפי גודל הצינצנת (כמה שנכנס)
אופן הכנה:
- מרתיחים בסיר כ-2 ליטר מים ומצננים אותם.
2. מעקרים צינצנת זכוכית.
3. שמים בתחתית הצינצנת מהשמיר ומעל מסדרים את המלפפונים וביניהם את שיני השום
4. מודדים כוס מהמים שהתקררו.
5. מוסיפים כפית מלח ו-2 כפות חומץ
6. מוזגים לצינצנת, כך ממלאים כמה כוסות שצריך.
7. סוגרים היטב את הצינצנת.
8. מחכים לפחות שבוע עד לפתיחה.
9. מידי פעם מנערים את הצינצנת.