סביצה לברק הדרים
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
1 לברק / דניס מפולט ללא עור
1 תפוז מפולט (פלחים ללא ציפה לבנה)
1/2 אשכולית אדומה מפולטת (פלחים ללא ציפה לבנה)
1 קלמנטינה מפולטת (פלחים ללא ציפה לבנה
1/4 פומלית מפולטת (פלחים ללא ציפה לבנה)
1 אבוקדו קלוף פרוס לאורך
1/2 בצל סגול קטן פרוס לטבעות
מלח/פלפל
שמן זית
מלח שחור לקישוט
אופן הכנה:
- מפלטים את פירות ההדר ושומרים את הנוזלים
2. פורסים את פילה הדג באלכסון
3. בקערה מערבבים את מיץ ההדרים שנשמרו יחד עם פרוסות הדג, מלח ופלפל ומשרים ל-5 דקות
4. מוסיפים את פלחי ההדרים, האבוקדו והבצל ומערבבים
5. מניחים בצלחת ומזליפים מעל שמן זית
6. מפזרים מלח שחור