קראמבל שזיפים
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
לפירורי הבצק
כוס ורבע קמח לבן רגיל
כוס סוכר
100 גרם חמאה קרה
כפית קינמון (לא חייבים)
קורט אגוז מוסקט (לא חייבים)
שקדים פרוסים (לא חייבים)
לשכבת הפרי
6-7 שזיפים גדולים
שתי כפות סוכר
מיץ מלימון אחד
אופן הכנה:
- מחממים את התנור מראש ל – 180 מעלות.
2. מערבבים את הקמח עם הסוכר ומפוררים פנימה חמאה קרה.
3. משפשפים בין האצבעות רק עד שנוצרים פירורים. שומרים במקרר עד האפייה
4. . חותכים את הפרי לחתיכות גסות, ומערבבים עם מיץ לימון ומעט סוכר.
5. מסדרים בתבנית (או בתבניות אישיות).
6. מפזרים את פירורי הבצק ואופים כ – 30 דקות עד שהמלית מבעבעת והפירורים זהובים.
7. מגישים עם גלידה או עם קצפת או בלי כלום.