פוטטוס
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
6 תפוחי אדמה גדולים, נקיים
2-3 כפות שמן
2 כפות קורנפלור
כף פפריקה אדומה
כפית אבקת שום או שום גבישי
כפית אבקת בצל או אבקת מרק בצל (לא חובה)
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה:
- חותכים את תפוחי האדמה לפלחים (יחד עם הקליפה).
2. מבשלים את תפוחי האדמה במים חצי בישול – עד שהם רק מתחילים להתרכך.
3. מערבבים בקערה את כל שאר החומרים לקבלת תערובת אחידה.
4. מסננים את תפוחי האדמה, מעבירים לקערה ומערבבים יחד כך שיצופו מכל הכיוונים.
5. אופים 40 דקות ב-220 מעלות.