לכבוד החג הלבן,
החג שאנחנו הישראלים כל כך אוהבים,
שפע תוצרת חקלאית במיטבה
פירות, ירקות, גבינות, יינות, קישים
קבלו רעיונות לשילובים בין יינות וגבינות
המטרה להתאים יין לגבינה ולוודא שטעם הגבינה לא ישתלט על טעם היין:
לגבינות קשות – צ'דר, פרמג'אן, מנצ'גו
יתאים יין אדום קברנה סוביניון או שרדונה קר.
לגבינות רכות – ברי, קממבר
יתאים יין מרלו או רוזה קר.
לגבינות עיזים יתאים יין סוביניון בלאן או רוזה יבש
לגבינות עדינות כמו פטה, מוצרלה , אמנטל
יתאים יין רוזה קר
לגבינת רוקפור נתאים יין פורט
הכי חשוב להרים כוסית עם משפחה וחברים אהובים ולטעום גבינה בשילוב ירקות ופירות טריים
חג שבועות נפלא
מכל אנשי המשק