סביצ'ה דובדבנים
הדובדבנים הגיעו
אדומים, עסיסיים, גדולים והכי טעימים
מנה קלילה ורעננה לימים טובים
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
300 גרם פילטים מדג טרי נקי (אינטיאס, לוקוס, פארידה)
2 לימונים
1 ליים
חופן דובדבנים
משמש
נקטרינה
קיווי
אפרסק
בצל סגול – קצוץ לקוביות קטנות
קרם פרש – יעקבס
אופן הכנה:
חותכים את הדג לקוביות גדולות בין 1-2 ס"מ
סוחטים מיץ לימון על הדג – לכבישה
מגררים קליפת ליים מניחים בצד
חותכים את הדובדבנים לחצאים
חותכים את המשמש, נקטרינה, אפרסק וקיווי לקוביות
מערבבים את הפירות בקערה – מוסיפים גרידת ליים
בקערה מניחים את הדג והפירות
מוסיפים בצל סגול קצוץ דק
מניחים "לנוח" 15-20 דקות לפני הגשה
אנחנו אוהבים גבינת קרם פרש בצד