ציפס תפוחים ממכר
נשנוש נהדר טבעי וקירספי
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
4 תפוחים לא קלופים חתוכים לטבעות (עובי 2 מ״מ) בעזרת מנדולינה
300 גר׳ אבקת סוכר
אופן הכנה:
- מחממים את התנור ל-120 מעלות טורבו.
- מרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
- חותכים את התפוחים לפרוסות דקות ככל האפשר, (עובי 2 מ״מ) בעזרת מנדולינה
- מניחים את הפרוסות בתבניות בשכבה אחת, ומקפידים שלא יגעו זו בזו, זורים עליהן אבקת סוכר בעזרת מסננת דקה.
- אופים במשך כשעה וחצי, עד שהתפוחים משחימים,
- מוציאים פרוסה אחת לקירור של שתי דקות על משטח העבודה.
אם היא מתקשה והופכת לפריכה מחוץ לתנור – הצ'יפס מוכנים. - לאחר שצ'יפס התפוחים התקררו לחלוטין מעבירים לקופסה אטומה היטב.