סלט רימונים ובורגול
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות 1 ס"מ
1 כוס בורגול, מושרה במים ומסונן
1 כוס עדשים שחורות מבושלות
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
רימון גדול
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור נענע קצוצה
סילאן
מלח ופלפל
מיץ מלימון אחד
שמן זית – 2 כפות
אופן הכנה:
- מתבלים את קוביות הבטטה במלח, פלפל שחור וסילאן
2. אופים את הבטטות ב-200 מעלות, כ- 30 דקות (עד לריכוך)
3. מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה ומתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית.
4. מגישים אחרי חצי שעה – כשכל הטעמים מתערבבים.