ריבת ענבים ואגוזים
לרכישת המוצרים
מרכיבים:
1 ק"ג ענבים אדומים (נטולי חרצנים)
700 גר׳ סוכר
1 סוכר וניל
1 מקל קינמון
1 כוס אגוזי מלך
אופן הכנה:
1. שוטפים את הענבים ומניחים במסננת לייבוש
2. מניחים את הענבים בסיר על הגז
3. מוסיפים מעל את סוכר הווניל ומקל קינמון.
4. מביאים להרתחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
5. מוסיפים את האגוזים ומבשלים עוד כרבע שעה.
6. מכבים את האש ונותנים לריבה להתקרר.
7. מעבירים לצנצנת מעוקרת